Valutor:

0 item(s) SEK0 in cart Kassa


Storsäljare

Skor Rea UGG Australia Black Bailey Bow - stövlar Skor Rea UGG...
SEK1,580  SEK787
spara: 50% rabatt
Skor Rea UGG Australia Brown Classic Short - stövlar Skor Rea UGG...
SEK1,586  SEK790
spara: 50% rabatt
Skor Rea UGG Australia Grå Bailey Bow - stövlar Skor Rea UGG...
SEK1,580  SEK787
spara: 50% rabatt
Skor Rea Nike Air Max Thea Jolie ljus svart läder - träningsskor Skor Rea Nike Air...
SEK1,505  SEK749
spara: 50% rabatt
Skor Rea Polo Ralph Lauren Sandrine tan brun kantad mocka vrist - kängor Skor Rea Polo Ralph...
SEK1,741  SEK867
spara: 50% rabatt
Snygga kläder Burberry Brit Beige ull duffel - coats Snygga kläder...
SEK7,953  SEK2,147
spara: 73% rabatt
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Köpinformation
Vi är fast beslutna att bevara integriteten hos alla besökare till vår hemsida. Läs följande integritetspolicy för att förstå hur vi använder och skyddar den information som du lämnar till oss.

Vi vill inte hyra ut, sälja eller dela personlig information om dig med andra människor eller icke-anslutna företag.

Vi kan samla in ditt namn, jobbtitel, kontaktinformation, inklusive e-postadress, demografisk information såsom postnummer, preferenser och intressen, och annan information som är relevant för kundundersökningar och / eller erbjudanden. Denna information är att förstå dina behov och ge dig bättre service och produkter. E-postmeddelanden skickas om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror att du kan finna intressant med e-postadressen som du har uppgett. Dessutom kan vi använda din information tillgänglig för att anpassa webbplatsen efter dina intressen.

Vi gör allt för att se till att ditt köp upplevelse på vår webbplats är säker. Vi använder de mest kraftfulla Secure Socket Layers (SSL) krypteringsteknik för att skydda mot förlust, missbruk eller ändring av dina användaruppgifter. Det lägger bara säkerhet för hela strömmen av data mellan din webbläsare och vårt system, därför ger dig en känsla av förtroende för att förse oss med ditt kortnummer. Dessutom använder vi internet bedrägeri screening för att skydda kreditkortstransaktioner.

Och när du registrerar dig på vår hemsida, vi varna dig att välja ett lösenord som är svårt att gissa, men lätt för dig att komma ihåg. Vänligen protcet ditt konto info, om du hittar någon shadiness om ditt konto, vänligen kontakta oss, kommer vi att kontrollera problemet för dig.

Se kreditkortsbetalning, får vi kreditkortsuppgifter tillstånd direkt från kortutgivande bank för verifiering innan du slutför någon transaktion.

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post vårt team.

Du har IP-adress: 54.146.227.92